News Flash:

Mancarica de vinete cu rosii

27 Mai 2015
3636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
4 rosii
5 catei de usturoi
2 linguri ulei de floarea-soarelui
boia dulce
piper
sare
patrunjel proaspat tocat
busuioc proaspat tocat
foarte putin zahar

Mod de preparare:

Curata vinetele de coaja si feliaza-le pe lungime. Cufunda rosiile cateva secunde in apa fierbinte, apoi indeparteaza-le pielita si toaca-le marunt. Caleste rosiile si usturoiul maruntit in ulei 2-3 minute, pune apoi vinetele, zaharul, sarea si piperul. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 15 minute.
Inainte de servire presara busuiocul si patrunjelul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancarica vinete tocanita vinete reteta vinete retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3524 viz    2 com
28801 viz    1 com
25629 viz    0 com
3834 viz    0 com
4081 viz    0 com
2933 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021209 (s)