News Flash:

Mancarica de varza cu nuci si usturoi

28 Noiembrie 2013
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare Kosher
piper negru
2 catei de usturoi maruntit
120g nuci pecan, maruntite
2 linguri ulei de masline
900g varza de Bruxelles taiata in jumatati

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Aranjeaza totul pe o foaie de copt: jumatatile de varza de Bruxelles, nucile pecan, uleiul de masline si condimenteaza-le cu usturoi, sare si piper. Aranjeaza varza cu partea taiata in jos. Lasa la copt 20-25 minute, pana prinde o nuanta aurie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1392 viz    1 com
2491 viz    0 com
1799 viz    0 com
2138 viz    0 com
1249 viz    0 com
3526 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021003 (s)