News Flash:

Mancarica de spanac cu maioneza

26 Februarie 2014
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
300 g maioneza light
100 ml smantana
100 g branza telemea
sare

Mod de preparare:

Spanacul spalat si curatat se fierbe 20 minute in 250 ml apa clocotita impreuna cu ½ lingurita de sare, apoi se pune in strecuratoare pana se raceste. Se rastoarna pe planseta si se taie in felii de 2 cm. Maioneza se amesteca cu spanacul si cu branza telemea rasa, avand grija sa nu se sareze maioneza, daca branza este sarata (numai dupa ce se amesteca).

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spanac retete maioneza spanac maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1447 viz    0 com
1363 viz    0 com
2716 viz    0 com
1716 viz    0 com
4225 viz    0 com
890 viz    0 com
2163 viz    0 com
1775 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018763 (s)