News Flash:

Mancarica de spanac cu carne si usturoi

26 Iulie 2013
11983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
1 ceapa mare
400 g carne pui
50 ml ulei
4 catei usturoi
25 g faina
250 ml suc de rosii
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste un minut in ulei. Se adauga carnea taiata cubulete, se fierbe inabusit 10 minute la foc mic. Se stinge cu 125 ml suc de rosii si 1/2 lingurita de sare. Se fierbe in continuare la foc mic pana se inmoaie bine, adaugand apa daca scade sosul. Se toarna restul de suc de rosii si se adauga spanacul spalat in prealabil. Nu se pune apa, spanacul prin fierbere lasa multa apa. Se fierbe acoperit 20 de minute la foc mic. Se ia de pe foc si se adauga usturoiul tocat marunt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac ceapa mare usturoi sare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1673 viz    0 com
1466 viz    0 com
2206 viz    0 com
5452 viz    0 com
4801 viz    0 com
3206 viz    0 com
1836 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012732 (s)