News Flash:

Mancarica de pui cu hrean

8 Aprilie 2013
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui (cca 1 kg)
400-500 ml smantana groasa
½ zarzavat de supa
1-2 linguri de hrean ras fin
1 lingurita de mustar
1 lingurita de zahar
½ lingurita de sare
patrunjel
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Zarzavatul taiat in sferturi se pune la fiert in 2 l apa clocotita. Puiul se pune intreg in apa clocotita si se adauga o lingurita rasa de sare, lasandu-se la fiert circa o ora. Dupa ce s-a fiert puiul, se ia cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se scoate puiul din supa si se taie carnea in cubulete. Smantana se amesteca cu hreanul, mustarul, sarea fina, zeama de lamaie si zaharul. Se amesteca toate ingredientele si apoi se adauga carnea. Salata se asaza pe un platou cu margine mai inalta, se niveleaza, se presara cu patrunjel tocat si se da la rece circa 2 ore. Se serveste ca fel intai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020172 (s)