News Flash:

Mancarica de pui cu bame si ceapa

10 Aprilie 2014
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600-700 g bame
300-400 g carne pui taiata cubulete
1 ardei gras
100 g ceapa
¼ l suc de rosii
50 ml vin alb
50 ml ulei de floarea soarelui
½ l bors
marar
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc in ulei. Bamele tinere se fierb 5 minute si se adauga carnea, cand acesta este aproape fiarta, odata cu sucul de rosii, vinul si ardeiul taiat felii. Se fierb acoperite inca 30 minute, ca sa se inmoaie. Sosul nu trebuie sa fie in cantitate prea mare, nici sa se lege cu faina. Se sareaza dupa gust, iar pentru aroma se adauga patrunjel si marar tocat. Mancarea se poate fierbe si la cuptor, dupa ce s-au fiert bamele, ca sa se ridice uleiul si sa se formeze sosul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica mancarica bame mancarica pui carne bame
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015033 (s)