News Flash:

Mancarica de praz cu mozzarella si sos de rosii

7 Mai 2013
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fire mari de praz
2 bulgarasi de mozzarella
200 g sos de rosii
1 lingura de oregano
2 linguri de ulei de masline
maghiran
sare
piper alb

Mod de preparare:

Spala si curata prazul indepartandu-i radacinile si primul strat de frunze, apoi taie-l rondele. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si caleste prazul 5 minute, amestecand ocazional. Da focul mai mic, pune un capac pe tigaie si lasa prazul sa se inabuse inca 5 minute, apoi asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust.

Adauga si sosul de rosii si lasa amestecul sa fiarba 20 de minute. Taie mozzarella cubulete mici si adaug-o in tigaie. La final, presara oregano si acopera tigaia. Lasa compozitia pe foc pana se topeste mozzarella.
Mancarea de praz cu sos de rosii si mozzarella se serveste calda, presarata cu maghiran.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz mozzarella sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1917 viz    0 com
2558 viz    0 com
932 viz    0 com
2271 viz    0 com
2473 viz    0 com
1982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015171 (s)