News Flash:

Mancarica de post, cu spanac si naut

17 Martie 2016
5353 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
putin ghimbir proaspat
1 lingurita curry pudra
cca 250 gr spanac proaspat sau decongelat
sos de rosii
1 conserva de naut

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa si usturoiul, iar ghimbirul da-l pe razatoare.
2. Soteaza-le in ulei incins, iar dupa 3-5 minute pune curry si amesteca.
3. Dupa 1minut adauga 50 ml apa si spanacul. Continua sa amesteci.
4. Dupa ce spanacul a fiert putin, adauga nautul si sosul de rosii. Omogenizeaza si potriveste de sare si piper. Dupa 5 minute e gata mancarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post mancarica post retete naut mancarica spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017264 (s)