News Flash:

Mancarica de post cu linte rosie

14 Martie 2014
2635 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cesti de linte rosie
1 ceapa mare
1 lingura de ulei vegetal
2 linguri de pasta de curry
1 lingura de praf de curry
1 lingurita de turmeric macinat
1 lingurita de chimen
1 lingurita de praf de chili
1 lingurita de sare
1 lingurita de zahar
1 lingurita de usturoi proaspat, pisat
1 lingurita de ghimbir proaspat, ras
400 g de pasta de tomate

Mod de preparare:

Spala bine lintea si pune-o intr-o oala. Acoper-o cu apa si las-o sa fiarba pana cand se inmoaie. Intr-o tigaie de marime medie, caleste ceapa in uleiul vegetal si amesteca intr-un bol pasta de curry, praful de curry, turmericul, chimenul, pudra de chili, sarea, zaharul, usturoiul si ghimbirul. Dupa ce s-a omogenizat, incorporeaza amestecul in tigaie si lasa-l la foc mediu timp de 2 minute. Adauga pasta de tomate si mai lasa sosul sa fiarba cateva minute, la foc mic. Amesteca lintea cu sosul obtinut, cat sunt inca fierbinti.
Poti servi acest preparat alaturi de o garnitura de orez basmati cu multa verdeata proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancarica post retete post mancarica linte retete linte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3123 viz    0 com
2286 viz    0 com
6023 viz    0 com
1196 viz    0 com
1609 viz    0 com
11349 viz    0 com
1438 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 37 queries | Mysql time :0.026792 (s)