News Flash:

Mancarica de post cu conopida

20 Martie 2013
2269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
500 g conopida
½ ardei gras galben
1 ceapa medie
½ ardei capia rosu
½ ardei gras verde
patrunjel verde
suc de rosii
 
Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt am calit-o in putin ulei. Am adaugat si ardeii tocati marunt, lasand cateva minute pana s-au inmuiat legumele. Am pus apa calda, apoi buchetelele de conopida si am lasat sa fiarba. Cand conopida era aproape gata am pus sucul de rosii, iar la final patrunjelul tocat marunt.
 
Mancarica de post cu conopida recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida ceapa medie patrunjel verde ceapa tocata apa calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021414 (s)