News Flash:

Mancarica de porc cu telina

16 Aprilie 2014
3124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne de porc
70 ml ulei de floarea-soarelui
50 g ceapa
500 g telina
¼ l suc de rosii

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de ulei, pana se inmoaie bina. Telina se curata, se taie in felii de 1 cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime. Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de ulei, acoperita, la foc mic, adaugand cate o lingura de apa pana se inmoaie bine. Dupa ce au fiert, telina si carnea se amesteca. Faina se dilueaza cu sosul de rosii si se desarta in cratita, completand sosul cu apa si lasand sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege. Mancarea se poate servi simpla, presarata cu patrunjel tocat, sau dreasa cu o lingura de smantana si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
1361 viz    0 com
1615 viz    0 com
1547 viz    0 com
1884 viz    0 com
1160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018858 (s)