News Flash:

Mancarica de porc cu telina

16 Aprilie 2014
3023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne de porc
70 ml ulei de floarea-soarelui
50 g ceapa
500 g telina
¼ l suc de rosii

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de ulei, pana se inmoaie bina. Telina se curata, se taie in felii de 1 cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime. Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de ulei, acoperita, la foc mic, adaugand cate o lingura de apa pana se inmoaie bine. Dupa ce au fiert, telina si carnea se amesteca. Faina se dilueaza cu sosul de rosii si se desarta in cratita, completand sosul cu apa si lasand sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege. Mancarea se poate servi simpla, presarata cu patrunjel tocat, sau dreasa cu o lingura de smantana si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
1336 viz    0 com
1496 viz    0 com
1525 viz    0 com
1781 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014696 (s)