News Flash:

Mancarica de porc cu ardei capia

4 Aprilie 2014
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g carne de porc
1 ardei capia tocat
2 cepe verzi tocate
50 g arahide zdrobite
2 lingurite zahar brun
2 lingurite suc de limeta
salata pentru servire

Mod de preparare:

Incingem putin ulei intr-o tigaie tip wok la foc mare si punem carnita de porc la rumenit timp de 5 minute. Adaugam apoi ardeiul, ceaapa si arahidele si amestecam timp de 3 minute. Intre timp, amestecam sucul de limete cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva. Amestecam apoi sosul cu carnita in tigaie si mai lasam pe foc timp de 3 minute. Se serveste imediat cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete mancarica mancarica porc carne mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013659 (s)