News Flash:

Mancarica de piept de pui cu usturoi

20 Ianuarie 2014
23114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
2 cani de lapte
2 cepe mici
3-4 catei de usturoi
2-3 linguri de iaurt/smantana
1 morcov
ulei de masline
marar
sare

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste putin impreuna cu usturoiul pisat si morcovul, apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete mici si se adauga un pic de sare si apoi se adauga apa si se lasa la fiert
Dupa ce carnea a fiert se adauga peste un amestec din lapte si iarut/smantana si se mai lasa la fiert cam 5 minute.
La final se adauga marar tocat marunt. Se pot face galuste din gris sau mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanite retete tocana retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018118 (s)