News Flash:

Mancarica de ovaz

23 Noiembrie 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de ovaz
Ingrediente: 200 g ovaz simplu o mana de parmezan razuit supa de legume o ceapa 3 linguri de ulei de masline piper sare putin curry patrunjel verde Mod de preparare: Mai intai se trece sub un jet de apa rece ovazul si se scurge. Intr-o tigaie se incinge putin ulei de masline si se caleste ceapa pana devine sticloasa, dar sa nu se prajeasca tare. Se pune ovazul scurs si se amesteca 2-3 minute, sa se omogenizeze bine cu ceapa. Se potriveste de sare si piper, se presara un praf de curry si se incepe apoi sa se puna supa de legume. Se lasa sa se absoarba lichidul si pana cand e fiert ovazul. Cand e gata fiert se pune parmezanul, se amesteca bine si se opreste focul. Se serveste presarat cu patrunjel tocat sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene sarmale patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1332 viz    0 com
1850 viz    0 com
1280 viz    0 com
2043 viz    0 com
1136 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020082 (s)