News Flash:

Mancarica de naut

16 Decembrie 2015
5454 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva naut (am preferat varianta asta din lipsa de timp)
2-3 catei de usturoi
1 ardei rosu mai mare
1 ceapa potrivita
200 ml bulion
sare
cimbru uscat
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Ceapa o curatam si o tocam marunt, ardeiul il taiem fasii iar usturoiul il curatam si il taiem feliute subtiri. Incingem putin ulei intr-o tigaie mai mare apoi adaugam ceapa si ardeiul. Le lasam sa se caleasca cu capac cateva minute, apoi adaugam usturoiul, mai lasam un minut si apoi punem nautul scurs de apa din conserva. Amestecam si adaugam bulionul (puteti pune pasta de rosii si apa). Condimentam cu sare si piper si lasam sa scada la foc mic, cam 6-7 minute. Aduagm si cimbru, amestecam si lasam sa stea putin, cat sa se patrunda savaoarea.
Servim cu patrunjel verde tocat.

Reteta de mancarica de naut ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancarica naut tocanita naut retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021996 (s)