News Flash:

Mancarica de mei cu ciuperci

11 Iunie 2013
2202 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g mei
1 pliculet de sofran
2 galbenusuri
1 legatura de rucola
250 g ricotta
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de sos de soia
2 cepe micute
2 catei de usturoi
4-5 ciuperci
sare

Mod de preparare:

Spala meiul si pune-l la fiert intr-o oala cu apa si cu un praf de sare si sofran. Lasa-l sa fiarba aproximativ 15 minute, apoi lasa-l cateva minute sa se umfle. Taie ceapa julien si usturoiul feli micute si caleste-le intr-o tigaie cu ulei de masline. Adauga apoi sosul de soia si 1 lingura de apa si lasa-le sa fiarba 4 minute.
Adauga ricotta cand ceapa s-a inmuiat, galbenusurile, ciupercile taiate marunt si amesteca-le bine si sareaza-le dupa gust.
Medalioanele de mei cu sofran si ricotta se servesc cu meiul asezat pe farfurii in forma de discuri, presarate deasupra cu crema de ricotta si decorate cu frunze de rucola, alaturi se un sos de usturoi cu smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mei sofran rucola ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019755 (s)