News Flash:

Mancarica de mazare si rulouri cu carnati - FOTO

13 Ianuarie 2012
2145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr mazare congelata sau din conserva
1 legatura ceapa verde
1-2 morcovi dati pe razatoare
2 legaturi marar
250 ml suc de rosii
1 lingurita zahar
ulei
piper
sare

Pentru rulourile cu carnati:

8 bucati de carnat
2 oua batute
4 linguri cu mustar
6 linguri cu malai, seminte de susan sau cascaval razuit
seminte de rozmarin
1 foaie de aluat pregatita din 2 linguri cu apa, 150 gr faina, un praf cu sare

Mod de preparare:


Se pregateste mazarea, se taie ceapa verde, se toaca mararul. Intr-un vas neaderent se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa, morcovul si, optional, un dovlecel feliat. Dupa cateva minute se pune o cescuta cu apa si se asteapta sa dea in clocot, iar apoi se adauga si mazarea si se urmareste cand aceasta s-a fiert. Apoi se adauga sucul de rosii, zaharul si putin sare si se lasa totul sa fiarba timp de 10 minute la foc moderat, pana sosul devine vascos. Se potriveste de sare si piper, se opreste focul si se adauga mararul.

Rulori de carnati:

Cresteaza carnaciorii la capete in forma de stea, apoi trage-i pe bete de frigarui. Intinde aluatul si taie-l in fasii late, dupa care unge fiecare fasie cu mustar si presara rozmarin. Infasoara fiecare carnacior in cate o fasie de aluat, avand grija sa apesi marginea ca sa se lipeasca. Unge-i cu ou batut cu ajutorul unei pensule si da-i prin malai sau ce doresti tu, apoi pune-i intr-o tava si baga-i la cuptor pret de 20 minute.
Mancarica de mazare si rulouri cu carnati din imagini este recomandata de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ceapa verde morcovi marar zahar ulei piper sare carnat oua batute mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023402 (s)