News Flash:

Mancarica de mazare cu ciolan afumat

1 Aprilie 2014
3604 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg ciolan afumat dezosat (fiert si afumat sau puteti inlocui cu kaizer)
1 morcov mare
500 g mazare (eu am folosit congelata)
1 ceapa mica
150 ml bulion
sare
ulei
marar
putin cimbru

Mod de preparare:
 
Ciolanul il taiem cubulete si il prajim in putin ulei, la foc mic, acoperit cu un capac pana se rumeneste putin. Adaugam ceapa tocata si morcovul curatat si taiat felii (pe diagonala sa arate bine in farfurie). Amestecam 1 minut si apoi adaugam mazarea. Completam cu apa si lasam sa fiarba la foc mic 30 minute. Adaugam putin cimbru si daca este nevoie sare. Eu nu am pus sare deoarece ciolanul era deja destul de sarat.
Separat amestecam bulionul cu o lingura de faina si il rasturnam in oala amestecand mereu. Puteti sa renuntati la faina, eu am vrut sa fie un pic mai grosut sosul.
Adaugam mararul, amestecam usor si servim.

Mancarica de mazare cu ciolan afumat recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mazare retete ciolan retete mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
1672 viz    0 com
1026 viz    0 com
2030 viz    0 com
1480 viz    0 com
1771 viz    0 com
1076 viz    0 com
1396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013283 (s)