News Flash:

Mancarica de mazare cu carne de pui

29 Ianuarie 2014
3006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg mazare congelata
2 cepe medii
100 gr amestec legume congelate, (morcov, radacina de telina) maruntite cu roborul de bucatarie (sau date pe razatoare)
100 gr ardei gras congelat
150 gr rosii cherry congelate
1 kg carne de pui (ciocanele)
sare
piper
cimbru
marar
ulei
1 l apa sau supa de carne

Mod de preparare:


Intr-o cratita punem putin ulei sa se incinga, dupa care adaugam toate legumele sa se caleasca, dar fara sa se arda. Dupa vreo 5 minute adaugam si mazarea si completam cu apa sau supa de carne si lasam sa fiarba la foc mic.
Daca mazarea cumparata de voi este una tare este bine sa o fierbeti inainte si apoi o adaugati peste legume.

Intre timp, intr-o tigaita cu ulei incins, prajim ciocanelele de pui condimentate bine.
Cand mazarea si legumele s-au fiert, condimentam cu sare, piper, cimbru si mai lasam sa fiarba cateva minute, dupa care adaugam si ciocanelele prajite in mancarica noastra.
Lasam mancarica pe foc pana cand mai scade sosul. La final presaram marar.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017305 (s)