News Flash:

Mancarica de mazare cu carne

8 Ianuarie 2013
2200 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne
½ kg mazare boabe
25 g faina
¼ ml suc de rosii
50 ml ulei
patrunjel
telina
50 g ceapa
marar
sare

Mod de preparare:

Carnea se prajeste cu ceapa si uleiul. Mazarea tanara se fierbe circa 30 minute. Se toarna ¼ l apa, se adauga carnea si ceapa si se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic pana se inmoaie suficient si carnea si mazarea. Se va adauga si faina frecata cu sucul de rosii si apa. Sosul trebuie sa cuprinda carnea si mazarea, fara sa treaca peste nivelul acestora. Dupa ce a fiert cateva clocote impreuna cu faina si s-a legat ca o smantana subtire, mancarea se ia de pe foc, se sareaza si se presara cu marar sau patrunjel tocat sau ambele. Se poate drege cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne mazare boabe faina ulei patrunjel telina ceapa marar sare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020265 (s)