News Flash:

Mancarica de mazare cu carne

11 Noiembrie 2013
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 kg mazare
1 morcov
2 linguri bulion
1 leg marar
1 ceapa
sare
piper
boia
oregano

Mod de preparare:

Se rumeneste putin pieptul de pui taiat cubulete in doua linguri ulei. Se adauga ceapa si morcovul taiate marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie.
Se adauga mazarea, se completeaza cu apa, se pun condimentele si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand mazarea este fiarta si a scazut apa se opreste focul si se adauga mararul verde tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013864 (s)