News Flash:

Mancarica de mazare cu carnati afumati

12 Martie 2013
4834 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g carnati afumati
250 g mazare
100 g ceapa
50 ml ulei
100 ml suc de rosii
otet
zeama de lamaie
marar
1 foaie de dafin
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Mazarea, bine curatata, se inmoaie de seara in apa rece. A doua zi, se spala cu apa rece si se pune la fiert tot in apa rece. Se fierbe la foc mijlociu, acoperite, pana se inmoaie bine. Ceapa tocata marunt se caleste, un minut, in ulei. Se adauga, imediat, carnati taiati felii si se lasa la foc mic sa se prajeasca putin pe toate partile, dar sa nu arda. Dupa aceea, se pune cate putina apa si carnatii se fierb in continuare. Dupa ce a fiert, mazarea se desarta peste carnati, se adauga foaie de dafin, piper, cimbru, marar tocat, suc de rosii. Se da la cuptor 10 minute, ca sa se formeze sosul, apoi se potriveste gustul de sare, daca mai este necesar. Cine doreste poate sa serveasca smantana, la masa.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati afumati mazare ceapa ulei otet marar patrunjel piper sare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013259 (s)