News Flash:

Mancarica de masline cu carne de pui

20 Octombrie 2017
260 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 copane de pui
300g ciuperci champignon
300g masline negre si verzi
3 linguri ulei
200ml supa de legume sau apa
2 morcovi
2 ardei grasi
3 cepe
5 rosii
sare, piper si boia dupa gust
patrunjel proaspat pentru servit

Mod de preparare:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt in afara de ciuperci care se taie felii. Carnea se parleste, se portioneaza si se spala. Intr-o craticioara se incinge putin ulei si se caleste cateva minute la inceput ceapa, apoi se adauga si celelalte legume, iar la final bucatile de carne de pui.

Se inabuse bine carnea apoi se toarna putina supa de pui si se continua fierberea minim 30 minute, pana cand zeama mai scade si carnea este facuta.
Se potriveste gustul de sare si piper, se pun maslinele crestate putin si se fierb 10 minute, se serveste calda cu verdeata proaspata tocata marunt.

Reteta de mancare de masline ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018305 (s)