News Flash:

Mancarica de manzat

4 Martie 2013
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g pulpa manzat
4-5 catei usturoi
1 ceapa
1 lingura maghiran uscat
200 ml smantana 15% grasime sau mai mult
putin ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea o taiem fasii sau cubulete si o prajim in putin ulei. Cand scade zeama lasata de carne si carnea incepe sa se prajeasca adaugam ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt. Punem si o lingura de maghiran uscat. Amestecam 2-3 minute si apoi completam cu apa doar cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este fiarta amestecam smantana cu o lingura de faina si 2-3 linguri de apa si o adaugam la tocanita amestecand mereu pana sosul se ingroasa. Condimentam cu sare si piper. Servim cu paste.

Sfat: Puteti sa serviti tocanita cu mamaliguta, piure de cartofi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpa manzat catei usturoi ceapa maghiran uscat ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019068 (s)