News Flash:

Mancarica de linte verde

2 August 2013
2277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g linte verde
2 cepe tocate marunt
4 catei de usturoi tocati
6 linguri ulei de masline
5 linguri de pasta de curry rosu
1 lingura condimente amestec
1 lingurita turmeric
1 lingura zahar
400-450 g sos de rosii
125 ml lapte de cocos (sau smantana)
coriandru
patrunjel proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Caleste ceapa si usturoiul in ulei, iar cand devine translucida adauga sare, piper, condimentele amestec, turmericul si zaharul. Adauga lintea spalata si amesteca bine, apoi toarna apa, atat cat sa acopere lintea. Fierbe lintea pe jumatate la foc potrivit, adauga sosul de rosii, pasta de curry rosu si laptele de cocos, apoi fierbe pana ce lintea este gata si mancarica a scazut.
Mancarica de linte verde se serveste fierbinte cu coriandru si patrunjel proaspat presarat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte verde patrunjel proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2015 viz    0 com
1243 viz    2 com
1295 viz    0 com
2621 viz    0 com
2217 viz    0 com
2293 viz    0 com
2296 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016576 (s)