News Flash:

Mancarica de linte cu carne de porc

30 Martie 2012
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de linte cu carne de porc
Ingrediente:

300 g linte
un picior de porc (zampone)
2 morcovi marime mijlocie
1 ceapa
o tulpina de telina
o ramurica de rozmarin
o lingura concentrat de rosii
un pahar suc de rosii
sare
2-3 linguri ulei de masline
 
Mod de preparare:

Curatim, spalam si taiem cuburele, morcovii, ceapa si telina, apoi le punem intr-o tigaie de prajit si le condim pana ceapa devine aurie. Adaugam si lintea si prajim totul foarte putin. adaugam un pahar cu apa si un cuburel de knorr, rozmarinul, sare dupa gust si circa un pahar de suc de rosii, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba la foc mic, iar din cand in cand adaugam cate un pic de apa calda, exact ca la pilaful de orez (risotto), adaugam si un pic de concentrat de rosii, amestecam bine si lasam la fiert pana cand gustam si vedem ca lintea e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte zampone morcovi ceapa rozmarin sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018401 (s)