News Flash:

Mancarica de gogosari

3 Mai 2011
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de gogosari
Ingrediente: - 5-6 gogosari (ardei capia) - 1 ceapa mare - 1 lingura pasta de tomate - cimbru - sare - piper - 2 linguri ulei Mod de preparare: Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori. Impreuna se soteaza la foc cat mai mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa. Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca. Mancarica se serveste la fripturi sau ca mancare  de post, se poate manca cu paine moale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi natur boia iute ceapa ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2144 viz    0 com
1539 viz    0 com
1361 viz    0 com
4971 viz    0 com
1884 viz    0 com
2052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013442 (s)