News Flash:

Mancarica de ficat cu ceapa si ienibahar

2 Aprilie 2013
1735 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

¼ kg ficat de pasare
100 g unt
200 g ceapa
ienibahar
1 lingurita piper
nucsoara
sare

Mod de preparare:

Ceapa taiata in felii subtiri se caleste in unt, cca 10 minute, la foc mic, pana devine lucioasa, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Se pun 2 linguri de apa, ca sa se inmoaie bine ceapa si se fierbe la foc mic, acoperita, inca 5-6 minute. Cand apa a scazut, se pun ficatul taiat in felii de 2 cm grosime si 5 cm lungime si condimentele; se inabuse sub capac cca 10 minute, intorcandu-se pe ambele parti. Ficatul nu se prajeste mult, deoarece se intareste. Cand este gata, se presara cu sare si se serveste ca fel intai sau asociat cu piure de cartofi si cu salate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019143 (s)