News Flash:

Mancarica de fasole verde cu kaizer

3 Mai 2011
6480 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de fasole verde cu kaizer
Ingrediente: - 500 g fasole verde, - 1 ceapa, - 2 oua, - 200 g kaizer, - cascaval ras, - usturoi, - 1 lingura faina, - 2 linguri lapte, - ulei, - pesmet, - sare, - piper Mod de preparare: Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem la calit, adaugam si kaizerul taiat patratele, le calim impreuna si condimentam cu sare si piper. Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, dupa ce s-a fiert se strecoara. Adaugam fasolea peste kaizer si taiem cateva felii de usturoi. Se unge o forma de yena cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pune fasolea cu kaizerul. Batem ouale cu laptele si faina, cascavalul ras, punem sare si piper dupa gust si turnam peste fasole, o dam la cuptor sa se gratineze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde cascaval ras lapte pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013392 (s)