News Flash:

Mancarica de fasole cu orez si lapte de cocos

25 Martie 2013
1766 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole rosie din conserva, scursa
500 g orez cu bob lung
5 catei de usturoi, zdrobiti
60 ml ulei de rapita
1 ceapa mica, tocata marunt
½ ardei rosu gras, tocat marunt
1 tulpina de telina, tocata marunt
1½ lingurita chimion macinat
800 ml lapte de cocos
1 lingurita zahar
400 ml supa de pui
½ legatura coriandru proaspat, tocat
1 lingurita piper
sare

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Caleste pana se inmoaie (in jur de 10 minute) usturoiul, ceapa, telina, ardeiul. Adauga orezul, chimionul, piperul si zaharul si prajeste timp de 1 minut. Toarna lapele de cocos si supa si lasa-le sa fiarba. Redu intensitatea focului, adauga fasolea si coriandrul si condimenteaza cu sare. Gateste la foc mic in jur de 30 de minute pana cand orezul se inmoaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa mica chimion macinat zahar coriandru proaspat piper sare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7527 viz    1 com
3897 viz    0 com
2268 viz    0 com
2024 viz    0 com
1592 viz    0 com
3212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016716 (s)