News Flash:

Mancarica de fasole cu legume

20 Iunie 2013
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline extra virgin
4 felii panceta tocate marunt
1 praz tocat marunt
1 morcov tocat
1 lingura rozmarin
1 lingurita pasta de tomate
410 g rosii in bulion
1.25 l supa de pui
800 g fasole din conserva

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o oala si se pun la calit timp de 5 minute prazul, morcovul, rozmarin si pancetta. Adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba un minut, apoi adaugam rosiile din conserva si supa. Dupa ce da in clocot, mai lasam sa fiarba la foc mic 10 minute, dupa care adaugam fasolea si lasam sa mai fiarba 5 minute. Lasam sa se raceasca putin, apoi luam doua cani din mancarica si facem un piure in blender. Apoi mai punem un pic pe foc sa se incalzeasca. Punem mancarica in boluri si servim cu painica prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz tocat rozmarin clocot blender painica prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1269 viz    0 com
1136 viz    0 com
1137 viz    0 com
1203 viz    0 com
1761 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021882 (s)