News Flash:

Mancarica de fasole cu ficat de porc

21 Iunie 2013
3493 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

250 g ficat de porc
200 g ceapa
80 g unt
2 cuisoare intregi
piper
ienibahar
coriandru
scortisoara
150 ml vin
200 ml suc de rosii
sare

Mod de preparare:

Ceapa, taiata in felii subtiri, se caleste la foc mic in tot untul circa 10 minute, pana devine lucioasa. Se adauga 2 linguri cu apa si se fierbe acoperita la foc mic inca 10 minute, amestecand, ca sa nu se prinda. Se adauga apoi ficatul taiat in felii si condimente. Se prajesc, acoperite, 10 minute intorcandu-le pe ambele parti, apoi se adauga vinul, sucul de rosii si apa, cat sa cuprinda tot materialul din cratita. Se sareaza si sa mai lasa cateva clocote. Se serveste simpla, calda, ca fel intai, sau cu garnitura de orez, ca fel doi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa cuisoare intregi ienibahar scortisoara foc mic cratita clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Roxana  | #232
Ma scuzati dar fasolea unde e in aceasta reteta?sau nu are nici o treaba cu fasolea?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1946 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020527 (s)