News Flash:

Mancarica de fasole cu carne de vita

12 Mai 2016
1812 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 gr fasole
120 gr slanina afumata
3 cepe
4 ardei
4 rosii
9 catei de usturoi
1-1.5 kg carne de vita
4 litri de apa
100 ml vin rosu
6 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
putina sare
putin piper alb
1 lingurita chilli pudra
2 radacini patrunjel
4 morcovi
1 telina

Mod de preparare:

1. Pune fasolea la inmuiat de cu seara.
2. Taie marunt ceapa, ardeii, slanina, rosiile, carnea si usturoiul.
3. Pune la rumenit slanina, iar dupa cateva minute adauga ceapa.
4. Cand ceapa devine usor sticla, adauga piperul, usturoiul si ardeii.
5. Pune carnea in ceaun si amesteca.
6. Cand si-a schimbat culoarea adauga rosiile si radacinoasele tocate marunt sau date pe razatoare. Amesteca.
7. Dupa vreo 10 minute toarna apa si vinul rosu. Lasa sa fiarba, cu capacul pus, vreo jumatate de ora.
8. Adauga apoi fasolea si lasa sa fiarba complet.
9. Potriveste de gust. Pune dafinul, sarea, piperul si chilli. Mai tine pe foc vreo 10 minute maxim.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mancarica fasole tocanita fasole tocanita vita mancarica vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3870 viz    0 com
5028 viz    0 com
4156 viz    0 com
1530 viz    0 com
1191 viz    0 com
1021 viz    0 com
1486 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019462 (s)