News Flash:

Mancarica de fasole cu carne de porc

10 August 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 conserve fasole rosie
1 conserva fasole borlotti
2-3 rosii tocata marunt
1 lingurita boia de ardei dulce
piper
sare
700 gr carne de porc macra, taiata in bucatele
1 ceapa tocata marunt
putin ulei
2 linguri bulion

Mod de preparare:

1. Pune fasolea intr-o strecuratoare mare si clateste-o sub un jet de apa rece. Las-o la scurs.
2. Caleste usor ceapa in ulei incins, dupa care pune carnea la prajit.
3. Cand e aproape gata carnea, incorporeaza fasolea si rosiile. Daca trebuie, mai pune putina apa (putina). Lasa sa fiarba cu capacul pus.
4. Cu cateva minute inainte de final potriveste de sare, piper si pune boiaua si bulionul.
Serveste cu frunze de patrunjel, tocate marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


mancarica fasole retete fasole fasole carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020931 (s)