News Flash:

Mancarica de fasole cu carne de porc

10 August 2016
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 conserve fasole rosie
1 conserva fasole borlotti
2-3 rosii tocata marunt
1 lingurita boia de ardei dulce
piper
sare
700 gr carne de porc macra, taiata in bucatele
1 ceapa tocata marunt
putin ulei
2 linguri bulion

Mod de preparare:

1. Pune fasolea intr-o strecuratoare mare si clateste-o sub un jet de apa rece. Las-o la scurs.
2. Caleste usor ceapa in ulei incins, dupa care pune carnea la prajit.
3. Cand e aproape gata carnea, incorporeaza fasolea si rosiile. Daca trebuie, mai pune putina apa (putina). Lasa sa fiarba cu capacul pus.
4. Cu cateva minute inainte de final potriveste de sare, piper si pune boiaua si bulionul.
Serveste cu frunze de patrunjel, tocate marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


mancarica fasole retete fasole fasole carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 26 queries | Mysql time :0.013116 (s)