News Flash:

Mancarica de fasole cu carne de porc

30 Septembrie 2014
2168 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasole boabe
½ kg carne de porc
100 g ceapa
50-100 ml ulei de floarea soarelui
¼ l suc de rosii
1 ardei gras
1 foaie de dafin
marar
piper
tarhon
boia de ardei
cimbru
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste, 2 minute, cu 4-5 linguri de ulei, la foc mic. Se pune un varf de lingurita de boia de ardei, se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnea taiata in bucati. Se amesteca bine, se presara cu ½ lingurita de sare, lasandu-se sa se prajeasca acoperita, la foc mic, adaugand cate putina apa, ca sa nu se arda ceapa. Fasolea se curata si se lasa la inmuiat de seara. A doua zi, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce a fiert fasolea, se adauga carnea si ceapa si se amesteca. Se toarna sucul de rosii, o foaie de dafin, o ramura mica de cimbru, un ardei taiat in felii subtiri si se potriveste gustul de sare. Se da la cuptor 10-15 minute, ca sa se formeze sosul si sa se ridice uleiul. Se serveste presarata cu marar sau patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancarica fasole retete carne retete culinar sfaturi culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017027 (s)