News Flash:

Mancarica de fasole cu carne de porc

20 Iunie 2013
1982 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasole boabe
300 g costita
ceafa de porc sau orice carne de porc afumata
100 g ceapa
50 ml ulei
100 ml suc de rosii
marar
patrunjel
o foaie de dafin
sare

Mod de preparare:

Fasolea se inmoaie de seara cu apa rece. A doua zi se spala cu apa rece si se pune la fiert tot cu apa rece. Se fierbe la foc mijlociu pana se moaie bine bobul si coaja se rupe usor. Ceapa tocata marunt se caleste, un minut, in ulei. Se adauga, imediat, carnea taiata in bucati si se lasa la foc mic sa se prajeasca putin pe toate partile, pana cand scade apa din ceapa si devine lucioasa, amestecand mereu. Dupa aceea, se pune cate putina apa si carnea se fierbe in continuare la foc mic. Dupa ce a fiert, leguma se desarta peste carne, se adauga foaia de dafin, mararul, patrunjelul, putin suc de rosii. Sare nu se pune decat la sfarsit, deoarece afumatura e sarata. Cine doreste poate sa serveasca smantana, la masa.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe costita ceapa patrunjel apa rece foc mic smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)