News Flash:

Mancarica de fasole cu carne

15 August 2013
5798 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole galbena rotunda
300 gr carne de porc
2 morcovi
1 ceapa
2-3 rosii
3 linguri ulei
pasta de tomate
sare
leustean verde

Mod de preparare:

Se curata fasolea de ate, se rupe in marimea dorita si se spala. Carnea se spala si se taie cubulete. Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul. Intre timp morcovii se taie feliute, ceapa se taie cubulete. Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot. Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii. Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile. Se calesc putin si ele, apoi se adauga fasolea pastai. Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta. Se adauga sarea si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote. Cand este gata se adauga leustean verde.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole galbena ceapa leustean verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020265 (s)