News Flash:

Mancarica de fasole cu carne

30 Iulie 2013
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de pui
100 g ceapa tocata
250 g fasole boabe
50 ml ulei
1 ardei gras
250 ml suc de rosii
boia dulce de ardei
patrunjel
1 foaie de dafin
sare

Mod de preparare:

Fasolea se inmoaie de seara cu apa rece. A doua zi se spala cu apa rece si se pune la fiert tot cu apa rece. Se fierbe la foc mijlociu pana se moaie bine bobul si coaja se rupe usor. Ceapa tocata marunt se caleste 2 minute in ulei, la foc mic. Se pune un varf de lingurita de boia si se amesteca. Se adauga carnea taiata in bucati si se lasa la foc mic sa se prajeasca putin pe toate partile, pana cand scade apa din ceapa si devine lucioasa, amestecand mereu. Dupa aceea, se pune cate putina apa si carnea se fierbe in continuare la foc mic. Dupa ce a fiert, fasolea se desarta peste carne, se adauga foaia de dafin si sucul de rosii. Se potriveste la gust cu sare. Se da la cuptor 15 minute. Se scoate din cuptor si se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe ardei gras apa rece foc mic patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1613 viz    0 com
1418 viz    0 com
2145 viz    0 com
5335 viz    0 com
4412 viz    0 com
2947 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018595 (s)