News Flash:

Mancarica de fasole cu carne

24 Iunie 2013
2352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
6 aripioare de pui
8 carnaciori din carne de porc
1 ceapa tocata
1 praz tocat
150 g bacon tocat
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingurita cimbru
400 g rosii in bulion
2 foi de dafin
400 g fasole cannelloni
250 ml supa de pui
2 cesti cu firimituri de paine
1 lingura patrunjel

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Incingem ulei intr-o oala la foc mare. Punem la rumenit carnita de pui si carnaciorii timp de 5 minute. Transferam apoi pe un platou. Punem in acelasi vas la calit ceapa, prazul, baconul, usturoiul si cimbrul. Dupa 5 minute adaugam rosiile, foile de dafin, fasolea, supa si 250 ml apa. Punem din nou in oala carnita si carnaciorii. Dupa ce da in clocot, indepartam de pe foc, intr-un bol amestecam firimituile de paine cu patrunjel. Presaram firimiturile peste carnita si bagam la cuptor timp de 45 de minute. Se poate servi cu piure de cartofi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa tocata bacon tocat cimbru fasole cannelloni patrunjel foc mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013113 (s)