News Flash:

Mancarica de fasole cu bacon

1 Februarie 2016
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr rosii tocate din conserva (scurse)
200 gr fasole din conserva (scurse)
1 lingurita chilli
1 lingurita chimion
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita paprika
piper
sare
350 ml bere
cca 100 gr bulion
1 buc. ardei gras rosu, tocat marunt
1 buc. ardei gras verde, tocat marunt
2 cepe medii, tocate foarte marunt
4 catei de usturoi
2 morcovi medii, feliati fin
1 lingurita zahar granulat
cateva bucati de bacon
cca 600 gr carne de vita

Mod de preparare:

1. Incinge foarte putin ulei intr-o oala si rumeneste in el carnea tocata.
2. Dupa 5 minute pune peste morcovul si ceapa. Continua sa gatesti si sa amesteci pana cand carnea se rumeneste.
3. Pune apoi usturoiul.
4. Dupa cateva minute potriveste de condimente si adauga bulionul.
5. Dupa alte cateva minute incorporeaza berea, rosiile si fasolea. Da focul la minim si lasa sa fiarba mancarea la foc redus, timp de 30 de minute.
6. Pe la mijlocul intervalului de fierbe pune zaharul si ardeii grasi. Gusta si, daca mai trebuie, potriveste iarasi de gust. Lasa pe foc inca vreo 30-45 de minute.
7. Tapeteaza cu fasii de bacon un vas din sticla termorezistenta, ca in imaginea de mai jos.
8. Pune mancarea in vas si acopera cu marginile baconului.
9. Baga vasul in cuptor. E gata cand baconul s-a rumenit si a devenit crocant.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancarica fasole mancarica bacon reteta mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021432 (s)