News Flash:

Mancarica de dovlecei cu ceapa si rosii

11 August 2017
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovlecei mici
1 ceapa de marime medie
3 rosii mari
4 linguri ulei de masline
sare dupa gust
piper proaspat macinat dupa gust

Citeste si Imi era pofta de ceva bun de tot si mi-am adus aminte de reteta asta - Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat-o

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in bucati mici.
Ceapa se taie marunt.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Intr-o cratita antiaderenta se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa si se caleste pana devine sticloasa.
Se adauga dovleceii si se mai lasa 2-3 minute la calit, apoi se adauga rosiile.
Se sareaza si se pipareaza dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic 25 de minute.
Se servesc cu lipie araba, masline verzi.
Este o reteta de post foarte gustoasa, sanatoasa si usor de pregatit.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013774 (s)