News Flash:

Mancarica de dovlecei

24 Aprilie 2014
1848 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 dovlecei potriviti
3-4 catei usturoi
1 ardei verde
1 ceapa
1 ardei rosu
2 rosii coapte bine
200 ml bulion
patrunjel verde
marar
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa ardeii si rosiile se taie cubulete mici si se pun la calit in ulei cateva minute. Apoi se adauga dovleceii taiati cuburi mai mari. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se faca la foc mic. Dupa aproximativ 15 minute, cand legumele sunt aproape facute, se adauga bulionul si mararul tocat. Mai lasam 5 min si adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat.
Servim atat calda cat si rece.

Sfat:
Daca dovleceii sunt mai mari scoateti samburii inainte de a-i taia cuburi.

Mancarica de dovlecei recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dovlecei mancare dovlecei retete vegetariene retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1325 viz    1 com
1208 viz    0 com
1507 viz    0 com
1160 viz    0 com
947 viz    0 com
1022 viz    0 com
1031 viz    0 com
1049 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018125 (s)