News Flash:

Mancarica de dovleac cu naut si fasole

6 Mai 2014
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovleac taiat cubulete
250 g fasole verde
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ulei de masline
3 lingurite chimen
2 lingurite coriandru
800 g naut
1 lingurita boia de ardei dulce
800 g rosii in bulion
3 dovlecei taiati cubulete
sare

Mod de preparare:


Calim ceapa in ulei incins. Adaugam usturoiul, chimenul, coriandru si boia. Amestecam bine si apoi incorporam nautul, rosiile, dovlecelul si dovleacul. Transferam amestecul intr-un vas de iena, il acoperim si il bagam la cuptor la foc mic timp de 5 ore sau 2 ore la foc puternic. Adaugam fasolea verde si mai lasam la cuptor timp de 30 de minute, asezonam cu sare si servim cu paine coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancaric mancarica dovleac retete naut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
1054 viz    0 com
1276 viz    0 com
1163 viz    0 com
1230 viz    0 com
1516 viz    0 com
1877 viz    0 com
1376 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019965 (s)