News Flash:

Mancarica de curcan cu masline si cimbru

21 Noiembrie 2013
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de curcan
1 ceapa
50 g pasta de tomate
150 g masline negre
75 ml ulei de masline
1 lingura faina
50 ml vin rosu sec
1 lamaie
cimbru
dafin
sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se taie cubulete si se sareaza. Se caleste in ulei impreuna cu ceapa tocata, se adauga 500 ml apa, cimbrul, dafinul si sarea si se lasa sa fiarba 20-25 minute sau pana a scazut zeama i carnea e fiarta. Se adauga bulionul, faina dizolvata in apa, zeama de la lamaie si vinul si se mai lasa 10 minute. Maslinele se oparesc un minut in apa clocotita, se adauga in mancare. Se mai lasa doua minute si se stinge focul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011124 (s)