News Flash:

Mancarica de conopida cu carne de porc

5 Iunie 2013
1849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de porc
1 conopida mare
50 g ceapa
25 g faina
250 ml suc de rosii
70 ml ulei
patrunjel
frunza de telina
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata si carnea se prajesc. Conopida se curata, se spala si se rupe buchetele. Cand carnea este fiarta, se adauga sucul de rosii, conopida si apa (nu prea multa). Se lasa sa fiarba acoperite, amestecand din cand in cand, ca toate buchetelele de conopida sa se inmoaie uniform (circa 20 minute). Se adauga frunza de telina, sare si piper dupa gust. Cand toate sunt fierte, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece, se toarna sosul, se amesteca si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, ca sa se lege. Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida faina clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019866 (s)