News Flash:

Mancarica de ciuperci cu smantana

24 Februarie 2012
1775 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci cu smantana
Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon
200 ml smantana
2 linguri faina de grau sau amidon din porumb
sare
putin ulei

Mod de preparare:


Se spala ciupercile, se curata si se taie feliute.Incingem uleiul int-o cratita incapatoare, ciupercile ocupa mult volum dar apoi scad la fel de mult (ca si spanacul) adaugam ciupercile si le lasam la foc mic amestecand din cand in cand pana scade zeama si incep sa se prajeasca. Separat punem int-un bol faina adaugam smantana si 200 ml apa (puteti inlocui cu lapte smantana si apa). Adaugam peste ciuperci si amestecam continuu pana se ingroasa sosul. Potrivim de sare si servim calde cu mamaliguta.
Ciuperci cu smantana pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci champignon smantana sare ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021796 (s)