News Flash:

Mancarica de ciuperci cu cimbru

20 Martie 2014
2172 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci
2-3 cepe sau praz
1 cutie rosii taiate
150 ml ulei
2 ardei grasi
sare
piper
cimbru (dupa gust)
2 foi dafin
marar

Mod de preparare:

Ciupercile se decojesc si se taie cubulete (nu foarte mici); ceapa sau prajul se inabusa in ulei, se adauga ardeiul gras taiat cuburi (se lasa sa se inabusa si el putin) dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc pana scade apa din ele, se adauga apoi cutia de rosii taiate cuburi. Se pune sare, cimbru, piper, dafin, se mai lasa pe foc putin sa fiarba si rosiile, se opreste focul, dupa care se adauga marar. Mancarica se poate servi calda si rece. Varianta rece se poate servi ca aperitiv cand aveti musafiri la masa.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancare ciuperci retete post retete ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2057 viz    0 com
3238 viz    0 com
3122 viz    0 com
2286 viz    0 com
6023 viz    0 com
1196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020218 (s)