News Flash:

Mancarica de cartofi cu piept de pui

9 Mai 2012
1623 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de cartofi
Ingrediente:

3,4 cartofi
200 g piept de pui
30 g unt
1/2 ceapa
100 g suc de rosii
1 lingura smantana
un ou
 
Mod de preparare:


Se taie ceapa marunt si se pune la calit in unt, se adauga pieptul de pui taiat cubulete (in acest timp amestecam), iar dupa 2 minute sucul de rosii. Adaugam cartofii taiati cuburi mai mari, se pune apa pana la nivelul cartofilor. Dupa ce a fiert ,separat se bate smantana cu oul care se adauga la sfarsit chiar dupa ce stingem focul si se lasa acoperit 10,15 minute.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt ceapa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2585 viz    0 com
9798 viz    0 com
1368 viz    0 com
5129 viz    0 com
2193 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015186 (s)