News Flash:

Mancarica de cartofi cu carne si boia dulce

11 Martie 2013
3697 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700-800 g cartofi
300-400 g carne
100 g ceapa
50 ml ulei
boia dulce
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, pana devine lucioasa; dupa aceea, se pune un varf de lingurita de boia, se amesteca numai de 2-3 ori si se adauga carnea, se presara cu ½ lingurita de sare, se pun 2-3 linguri de apa si se lasa sa fiarba acoperita, amestecand din cand in cand, adaugand putina apa. Cartofii, curatati de coaja, se taie in sferturi  de 2 cm grosime. Cartofii se pun imediat in sosul carnii care se va completa cu apa pana la nivelul acestora. Lichidul se sareaza putin, se pune un varf de cutit de piper si o foaie de dafin. Mancarea sa lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, circa 20 minute pana se inmoaie bune cartofii. Mancarea se serveste cu patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi carne ceapa ulei boia dulce patrunjel piper sare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013921 (s)