News Flash:

Mancarica de cartofi cu carne de porc

22 Mai 2013
2466 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe verzi (sau o ceapa normala)
1 morcov
1 ardei gras rosu
2 linguri de ulei
4-5 cartofi
carne de porc - 8-10 cubulete
sare dupa gust
patrunjel
sos de rosii
apa

Mod de preparare:

Taiati ceapa verde in bucati de 4-5 cm, dati morcovul pe razatoarea mare si taiati ardeiul gras in fasii. Taiati cartofii in cuburi. Puneti uleiul in cratita si cand acesta este incins adaugati legumele taiate (cu exceptia cartofilor). Lasati sa se patrunda legumele (ceapa trebuie sa devina sticloasa, iar morcovul si ardeiul sa se inmoaie).
Adaugati bucatile de carne si lasati inca 5-10 minute, amestecand pentru ca aceasta sa se patrunda bine. Puneti si o jumatate de lingurita de sare. Adaugati o ceasca mica de sos de rosii sau dati pe razatoare 3-4 rosii proaspete. Amestecati! Adaugati 2 cani de apa, astfel incat carnea sa fie acoperita.
Imediat ce ati pus apa adaugati si cartofii taiati cuburi. Amestecati pentru a omogeniza legumele si lasati sa fiarba 15-20 minute amestecand din cand in cand. Asezonati cu sare dupa gust.  Mancarea este gata in 40-50 de minute.

Mancarica de cartofi
recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi morcov ceasca mica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019110 (s)